Hulp bij het aankopen van een huis op Tenerife. Wij staan voor u klaar.

Vraag gratis
offerte aan
Extra service:
Oriëntatieweek

Eerste hulp bij tweede huis

Misschien ben jij dit. Of lijk je erop. Of zou je zomaar zo iemand kunnen worden.

Letterlijk ver van je bed staat wellicht je tweede huis. Deze keer wél in de zon, het hele jaar door zelfs. Tenerife, Canarische eilanden, het klinkt voor jou al jaren als een mooie melodie, waarop je zo de hemel in zou zweven. De klank smaakt zoet aan je lippen. De gedachte aan de warmte, de rust en het ruisen van de zee houden je op de been in tijden van regen en stress.

Maar de gedachte wordt steeds zwakker, en kan je na verloop van tijd niet meer de moed en kracht geven die je zo nodig hebt. Het is een Fata Morgana gebleken. Want hoe kun je deze steeds sterker wordende wens werkelijkheid maken, zonder veel te veel geld te verliezen aan wellicht een frauduleuze zaak? De angst slaat je bij voorbaat al om het hart. Eén blik in de ogen van die überknappe makelaar heeft je doen twijfelen aan alles wat recht en eervol is. Met je bankpas dicht tegen je aan geklemd ben je naar huis gevlogen, een illusie armer, een wanhoop rijker. Want je wilt het zo graag!

Je gevoel heeft je goed geraden! Men is op zoek naar jou, maar dan de meer naïeve variant, die ingaat op het aanbod dat je niet kunt weigeren. Maar jij voelde de gevaren, die reëler zijn dan de val van Griekenland. Je reserve is terecht, maar je wens is onverminderd groot. Hoe nu verder?

Gelukkig kent elke vraag een antwoord, en zijn er altijd mensen die op zoek zijn om die antwoorden te realiseren. En zo kun je nu een betrouwbare, Nederlands sprekende makelaar vinden, die voor jou op locatie aan de slag wil gaan om jouw droomhuis aan te kopen!

Volgens de regels van het spel zoals dat in Nederland wettelijk is vastgesteld, en voor een prijs waar hij pas blij van wordt als jij het bent.

Het kopen van je tweede huis is dus opeens heel dichtbij gekomen! Droom maar weer verder van blauwe luchten en een zwembad in je tuin. Voor je het weet sta jij in de levensechte invulling van deze fantasie. Eerlijk waar!

Neem contact op met de Nederlandse aankoopmakelaar.